Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016 Αίγλη Zαππείου, Αθήνα

Χορηγοί

 • ORGANIZED BY

Το Health Daily αποτελεί το μοναδικό καθημερινό, ηλεκτρονικό, συνδρομητικό newsletter για τον κλάδο της υγείας, το οποίο προσφέρει αξιόπιστη και ολοκληρωμένη πληροφόρηση στους επαγγελματίες της υγείας. Περιλαμβάνει ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα γύρω από τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στο χώρο της υγείας, όπως μεταρρυθμίσεις, στρατηγικές συμμαχίες μεταξύ φαρμακευτικών επιχειρήσεων, διεθνείς ειδήσεις, κλπ. Στο πλαίσιο αυτό, το Health Daily διοργανώνει εξειδικευμένα συνέδρια για την υγεία όπως το ετήσιο συνέδριο θεσμό "Shaping the Future of Healthcare in Greece" σε συνεργασία με τους Financial Times και το μοναδικό στην Ελλάδα Συνέδριο Ασθενών "Patients in Power".

 • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Η Lundbeck είναι μια Δανέζικη φαρμακευτική εταιρεία με διεθνή παρουσία, η οποία εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση ψυχιατρικών και νευρολογικών νοσημάτων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1915, έχει έδρα στην Κοπεγχάγη και ανήκει στο Lundbeck Foundation, έναν οργανισμό που μεταξύ άλλων στοχεύει στην οικονομική υποστήριξη έρευνας στον χώρο της υγείας. Τα φαρμακευτικά σκευάσματά της κυκλοφορούν σε 100 χώρες παγκοσμίως, κυρίως μέσω των τοπικών της θυγατρικών. Η Lundbeck εστιάζεται στην ανακάλυψη, ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση (διασφάλιση της σωστής χρήσης των σκευασμάτων της) πρωτοτύπων φαρμάκων τα οποία χρησιμοποιούνται στην διαχείριση νοσημάτων όπως η κατάθλιψη, οι διαταραχές άγχους, η σχιζοφρένεια, η διπολική διαταραχή και η νόσος Alzheimer.

 • ΧΟΡΗΓΟΣ

Η Janssen ανήκει στον όμιλο εταιριών της Johnson & Johnson, την πληρέστερη εταιρία φροντίδας υγείας στον κόσμο. Με κύριο μέλημά της την φαρμακευτική έρευνα, ανακαλύπτει, αναπτύσσει και διαθέτει πρωτοποριακά φάρμακα σε πέντε κύριους θεραπευτικούς τομείς: 1. Ογκολογία – Αιματολογία, 2. Νευροεπιστήμη, 3. Ανοσολογία, 4. Λοιμώδη νοσήματα, 5. Καρδιαγγειακό σύστημα και μεταβολικά νοσήματα. Στόχος της Janssen ειναι να διδάξει, να προσφέρει και να υπογραμμίσει τη σημασία της υγείας στη δημιουργία ενός ασφαλούς και ευτυχισμένου μέλλοντος για όλους.

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

Η Mylan είναι μία παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία που προσφέρει αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις υγείας σε όλες τις θεραπευτικές κατηγορίες. Το διαρκώς αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει περισσότερα από 2.700 πρωτότυπα, γενόσημα και βιοομοειδή φαρμακευτικά σκευάσματα, καθένα από τα οποία ανταποκρίνεται σε ένα Ενιαίο Παγκόσμιο Πρότυπο Ποιότητας. Προσηλωμένη στη δέσμευσή της να δημιουργεί «Καλύτερη Υγεία για έναν Καλύτερο Κόσμο», η Mylan πρωτοπορεί στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης, αποτελώντας έναν από τους μεγαλύτερους παρασκευαστές δραστικών φαρμακευτικών ουσιών στον κόσμο.

 • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ

Η interpretit ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής για απρόσκοπτη επικοινωνία και παρέχει υπηρεσίες ταυτόχρονης και διαδοχικής διερμηνείας και υπηρεσίες μετάφρασης. Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε με εφόδια την εμπειρία, την εξειδίκευση και το μεράκι των στελεχών της για να διασφαλίσει ότι το μήνυμά σας θα ακουστεί δυνατά, καθαρά και με ακρίβεια σε οποιαδήποτε γλώσσα!
Μάθετε περισσότερα για εμάς στο www.interpretit.eu.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Χρυσούλα Κορδούλη, τηλ.: 210 661 7777, (εσωτ. 204), fax: 210 6617 778, e-mail: ckordouli@boussias.com

 • ORGANIZED BY
 • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ